LOESJEKennisplatform Mantelzorg wil met de website Ikzorg.nu niet alleen verbinden en informeren, maar ook mantelzorgers het gereedschap bieden om zelf zo eenvoudig mogelijk te achterhalen hoe zaken geregeld kunnen worden. Denk daarbij aan vragen als:

  • Mijn partner / vader / moeder kan niet meer thuis wonen. Wat kan ik doen en hoe pak ik dat aan?
  • Ik wil bezwaar maken bij het CAK, maar hoe schrijf ik een bezwaarschrift?
  • Ik zorg voor mijn partner /vader / moeder / kind, maar ben nu zelf (terminaal) ziek. Hoe zorg ik dat zij goede hulp krijgen?

Op deze website proberen we u zo goed en eenvoudig mogelijk op weg te helpen met stappenplannen, voorbeeldbrieven en andere instructies. Staat het onderwerp van uw vraag niet nog niet bij? Dan gaan we graag voor u op onderzoek uit! Neem daarvoor contact met ons op.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com